Welkom

Welkom op de site van de Supportersclub Oranje.

Wij zijn dé Supportersclub van het Nederlands Elftal. De club is opgericht op 7 augustus 1995 en is dus al meer dan 20 jaar lang de club waar circa 30.000 echte Oranjefans zich thuis voelen. Samen zorgen wij voor het echte Oranjegevoel rond wedstrijden, in het stadion, op de Oranjepleinen, bij de Oranjeparades naar het stadion en in Het Oranjecafé.

Lid zijn van de Supportersclub Oranje biedt een groot aantal unieke voordelen, zoals: 

  • Leden Supportersclub Oranje 20% korting op kaarten van Oranje

    Om de echte Oranjefans (onze leden) te belonen voor hun onvoorwaardelijke steun voor Oranje geven wij 20% van het kaartje terug. Koop zelf een kaartje bij de ticketshop van de KNVB, ga binnen twee weken na de wedstrijd naar deze website en krijg per seizoen bij maximaal drie thuiswedstrijden 20% van het geldbedrag terug.

  • Elke twee jaar de Supportersclub Oranje Card

    Hiermee laat je zien dat je onvoorwaardelijk achter Oranje staat! Én op vertoon van je persoonlijke Supportersclub Oranje Card ben je bij thuiswedstrijden welkom in Het Oranjecafé in Amsterdam. Uiteraard is voor jou de toegang gratis en is de eerste consumptie van ons! Én ontvang je voordeel bij onze zakenpartners (voor de lijst van deze ondernemingen, zie onze site). 

en nog veel meer...


Leden krijgen
20%
terug van
hun kaartje
Klik hier!

Foto's

Agenda

vrijdag 4 september 2020

20:45 uur

Nederland - Polen
Nations League

maandag 7 september 2020

20:45 uur

Nederland - Italië
Nations League

donderdag 8 oktober 2020

20:45 uur

Bosnië & Herzegovina - Nederland
Nations League
Bekijk meer evenementen »

Oranje historie

Rein Laan

Laatste nieuws

Kaarten Euro 2020

Kaartverkoop al vier jaar via de KNVB.

De eerste kaartverkoop voor het EK is een paar maanden geleden via UEFA geweest. Een groot aantal van onze leden hebben een kaartje weten te bemachtigen tijdens deze vrije verkoop. Het was tenslotte al bekend dat Oranje minimaal twee wedstrijden in de Amsterdam zou spelen. 

Nu worden het zelfs drie wedstrijden!

 

Voor de kaarten die de KNVB als spelend land ontvangt komen alleen supporters met een OranjeClub Card van de KNVB in aanmerking. Kaartverkoop van wedstrijden van Oranje gaat al vier jaar niet meer via de Supportersclub Oranje.


De KNVB heeft drie categorieën OranjeClub Cardhouders. De indeling is gemaakt aan de hand van het wedstrijdbezoek aan Oranje in de afgelopen twee jaar. Een zeer beperkt aantal wedstrijdbezoekers heeft garantie op een kaartje voor alle wedstrijden, een grotere groep heeft garantie op één kaartje voor één groepswedstrijd en loot mee voor de overige wedstrijden en de rest van de OranjeClubCardhouders loot mee voor één ticket voor één van de groepswedstrijden en de wedstrijden in de knock-out fase.

 

Zoals wij met de KNVB afspraken gaat tenminste 50 % van de kaarten die de KNVB als spelend land krijgt naar de supporters en wordt er met een notaris geloot. De KNVB krijgt in de groepsfase 16 % van de verkoopbare capaciteit.