Privacy

Cookies en privacy

In dit privacy beleid staat hoe de stichting Supportersclub Oranje informatie gebruikt en beveiligd welke u geeft wanneer u onze website gebruikt. De Supportersclub Oranje zal altijd uw privacy waarborgen. Mochten wij om specifieke gegevens vragen waardoor u op onze site te identificeren bent zal dit altijd gebeuren in overeenstemming met ons strikte privacy beleid.

Privacyverklaring

De stichting Supportersclub Oranje, gevestigd aan het Schinkeldijkje 16W te Aalsmeer, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens

Supportersclub Oranje

info@supportersclub-oranje.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken

De Supportersclub Oranje verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

Voor- en achternaam

Adresgegevens

Telefoonnummer

E-mailadres

Betaalgegevens

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Wij verwerken jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

Het afhandelen van jouw betaling

Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren, Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten

Geautomatiseerde besluitvorming

De Supportersclub Oranje neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een onze medewerkers) tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Wij bewaren je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Persoonsgegevens blijven bewaard zolang je lid bij ons bent.

Delen van persoonsgegevens met derden

De Supportersclub Oranje deelt jouw persoonsgegevens met verschillende derden als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst en om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting. Met bedrijven die je gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Wij blijven verantwoordelijk voor deze verwerkingen. Daarnaast verstrekken wij jouw persoonsgegevens aan andere derden. Dit doen wij alleen met jouw nadrukkelijke toestemming. Wij verwerken geen persoonsgegevens buiten de EU.

Categorie waartoe derde behoort

Aard van de gegevens die worden bewaard

doel

Payment provider

Naw gegevens

Rekening en/of card gegevens

e-mail adressen

Verwerken betalingsgegevens

Webhosting

Opslag van dataverkeer

Vereenvoudigen bereikbaarheid van de website

Beveiliging website

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

De Supportersclub Oranje gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door ons en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou, te sturen.

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@supportersclub-oranje.nl

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek.

De Supportersclub Oranje wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons.

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Wij nemen de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met ons via info@Supportersclub-oranje.nl.




Leden krijgen
20%
terug van
hun kaartje
Klik hier!

Foto's

Agenda

donderdag 21 maart 2019

20:45 uur

Nederland - Wit Rusland
Rotterdam
Euro 2020 kwalificatie

zondag 24 maart 2019

20:45 uur

Nederland - Duitsland
Amsterdam
Euro 2020 kwalificatie

donderdag 6 juni 2019

00:00 uur

Nederland - Engeland
Guimaraes
Nations League
Bekijk meer evenementen »

Oranje historie

Rein Laan

Laatste nieuws

Het Oranjecafé bij Nederland-Peru


Donderdag, voor de wedstrijd Nederland-Peru, is er weer Het Oranjecafé in het Cinecafé, tussen bioscoop Pathé en AFAS Live.

Record-international Wesley Sneijder speelt donderdag zijn 134e en laatste interland voor het Nederlands Elftal. Ter gelegenheid van dit prachtige hoogtepunt is een uniek shirt ontworpen voor alle Oranje fans.
 
Dit shirt mag in je collectie niet ontbreken!

Elke bezoeker aan Het Oranjecafé krijgt dit shirt gratis!


→ lees verder

Kaartverkoop Peru, Frankrijk & Duitsland

Het Nederlands elftal neemt het in de nieuw opgezette Nations League in het najaar op tegen de grootmachten Duitsland en Frankrijk. In voorbereiding op deze duels ontmoet de ploeg van bondscoach Ronald Koeman Peru in de Johan Cruijff Arena. Wesley Sneijder neemt in deze oefenwedstrijd afscheid als international. Prachtige affiches en reden genoeg dus om hier bij aanwezig te zijn.

 

De verkoop voor deze wedstrijden start dinsdag 15 mei om 12.00 uur exclusief voor Oranje ClubCardhouders. Een week later, op dinsdag 22 mei om 12.00 uur, begint de vrije verkoop.

→ lees verder