Welkom

Welkom op de site van de Supportersclub Oranje.

Wij zijn dé Supportersclub van het Nederlands Elftal. De club is opgericht op 7 augustus 1995 en is dus al meer dan 20 jaar lang de club waar circa 30.000 echte Oranjefans zich thuis voelen. Samen zorgen wij voor het echte Oranjegevoel rond wedstrijden, in het stadion, op de Oranjepleinen, bij de Oranjeparades naar het stadion en in Het Oranjecafé. 

Lid zijn van de Supportersclub Oranje biedt een groot aantal unieke voordelen, zoals: 

  • Leden Supportersclub Oranje 20% korting op kaarten van Oranje

    Om de echte Oranjefans (onze leden) te belonen voor hun onvoorwaardelijke steun voor Oranje geven wij 20% van het kaartje terug. Koop zelf een kaartje bij de ticketshop van de KNVB, ga binnen twee weken na de wedstrijd naar deze website en krijg per seizoen bij maximaal drie thuiswedstrijden 20% van het geldbedrag terug.

  • Elk jaar de Supportersclub Oranje Card

    Hiermee laat je zien dat je onvoorwaardelijk achter Oranje staat! Én op vertoon van je persoonlijke Supportersclub Oranje Card ben je bij thuiswedstrijden welkom in Het Oranjecafé in Amsterdam. Uiteraard is voor jou de toegang gratis en is de eerste consumptie van ons! Én ontvang je voordeel bij onze zakenpartners (voor de lijst van deze ondernemingen, zie onze site). 

en nog veel meer...


Leden krijgen
20%
terug van
hun kaartje
Klik hier!

Foto's

Agenda

donderdag 21 maart 2019

20:45 uur

Nederland - Wit Rusland
Rotterdam
Euro 2020 kwalificatie

zondag 24 maart 2019

20:45 uur

Nederland - Duitsland
Amsterdam
Euro 2020 kwalificatie

donderdag 6 juni 2019

00:00 uur

Nederland - Engeland
Guimaraes
Nations League
Bekijk meer evenementen »

Oranje historie

Rein Laan

Laatste nieuws

KNVB haalt bakzeil

KNVB komt terug op nieuwe verdeling van kaarten tijdens eindtoernooien.

Berichtten wij dat de KNVB voornemens was slechts 1.500 Oranjesupporters bij een eindtoernooi een kaartje te geven, nu kunnen we berichten dat de KNVB daar op is teruggekomen:

Minimaal 50% van het totaal aan beschikbare kaarten per wedstrijd is beschikbaar voor Oranjesupporters. Dat was altijd zo en dat blijft zo. De overige 50% wordt door de KNVB verdeeld onder de spelers en stafleden, KNVB-partners en overige stakeholders.

Weer een bewijs dat een onafhankelijke Supportersclub noodzakelijk is!

Uiteraard zullen we dit t.z.t. nauwlettend volgen en controleren.