Welkom

Welkom op de site van de Supportersclub Oranje.

Wij zijn dé Supportersclub van het Nederlands Elftal. De club is opgericht op 7 augustus 1995 en is dus al meer dan 20 jaar lang de club waar circa 30.000 echte Oranjefans zich thuis voelen. Samen zorgen wij voor het echte Oranjegevoel rond wedstrijden, in het stadion, op de Oranjepleinen, bij de Oranjeparades naar het stadion en in Het Oranjecafé. 

Lid zijn van de Supportersclub Oranje biedt een groot aantal unieke voordelen, zoals: 

  • Leden Supportersclub Oranje 20% korting op kaarten van Oranje

    Om de echte Oranjefans (onze leden) te belonen voor hun onvoorwaardelijke steun voor Oranje geven wij 20% van het kaartje terug. Koop zelf een kaartje bij de ticketshop van de KNVB, ga binnen twee weken na de wedstrijd naar deze website en krijg per seizoen bij maximaal drie thuiswedstrijden 20% van het geldbedrag terug.

  • Elk jaar de Supportersclub Oranje Card

    Hiermee laat je zien dat je onvoorwaardelijk achter Oranje staat! Én op vertoon van je persoonlijke Supportersclub Oranje Card ben je bij thuiswedstrijden welkom in Het Oranjecafé in Amsterdam. Uiteraard is voor jou de toegang gratis en is de eerste consumptie van ons! Én ontvang je voordeel bij onze zakenpartners (voor de lijst van deze ondernemingen, zie onze site). 

en nog veel meer...


Leden krijgen
20%
terug van
hun kaartje
Klik hier!

Foto's

Agenda

donderdag 21 maart 2019

20:45 uur

Nederland - Wit Rusland
Rotterdam
Euro 2020 kwalificatie

zondag 24 maart 2019

20:45 uur

Nederland - Duitsland
Amsterdam
Euro 2020 kwalificatie

donderdag 6 juni 2019

00:00 uur

Nederland - Engeland
Guimaraes
Nations League
Bekijk meer evenementen »

Oranje historie

Rein Laan

Laatste nieuws

kaartverkoop Wit-Rusland – Nederland

Het Nederlands elftal speelt zaterdag 7 oktober in Borisov de belangrijke WK-kwalificatiewedstrijd tegen Wit-Rusland. De aftrap in de Borisov Arena is om 20.45 uur Nederlandse tijd (21.45 uur in Wit-Rusland). Oranje heeft ook tijdens dit cruciale duel alle steun nodig van de supporters.

De kaartverkoop loopt van 14 augustus (9.00 uur) tot en met 27 augustus. Alleen Oranje ClubCardhouders kunnen tickets bestellen in de KNVB online ticketshop.

 

Tickets kosten 5 euro per stuk, inclusief 2 euro servicekosten. Het is mogelijk één extra ticket aan te vragen voor een introducé. Stuur hiervoor uiterlijk 27 augustus een e-mail naar kaartverkoop@knvb.nl. Er zijn meer dan voldoende tickets beschikbaar. Wil je met een groep naast elkaar zitten? Dan moet je de tickets in dezelfde transactie bestellen. Lees hier de instructie.

 

De wedstrijd wordt gespeeld in Borisov op 75 kilometer van de Wit-Russische hoofdstad Minsk. Het aantal hotelaccommodaties in deze stad is beperkt. De KNVB streeft ernaar vanuit Minsk vervoer aan te bieden en terug. De mogelijkheden worden onderzocht. Meer info volgt later.