Welkom

Welkom op de site van de Supportersclub Oranje.

Wij zijn dé Supportersclub van het Nederlands Elftal. De club is opgericht op 7 augustus 1995 en is dus al meer dan 20 jaar lang de club waar circa 30.000 echte Oranjefans zich thuis voelen. Samen zorgen wij voor het echte Oranjegevoel rond wedstrijden, in het stadion, op de Oranjepleinen, bij de Oranjeparades naar het stadion en in Het Oranjecafé. 

 

Voor de wedstrijden tegen Wit-Rusland (Rotterdam) en Duitsland (Amsterdam) zijn er uiteraard weer Oranjecafé's.

Klik hier voor de informatie! 

Lid zijn van de Supportersclub Oranje biedt een groot aantal unieke voordelen, zoals: 

  • Leden Supportersclub Oranje 20% korting op kaarten van Oranje

    Om de echte Oranjefans (onze leden) te belonen voor hun onvoorwaardelijke steun voor Oranje geven wij 20% van het kaartje terug. Koop zelf een kaartje bij de ticketshop van de KNVB, ga binnen twee weken na de wedstrijd naar deze website en krijg per seizoen bij maximaal drie thuiswedstrijden 20% van het geldbedrag terug.

  • Elk jaar de Supportersclub Oranje Card

    Hiermee laat je zien dat je onvoorwaardelijk achter Oranje staat! Én op vertoon van je persoonlijke Supportersclub Oranje Card ben je bij thuiswedstrijden welkom in Het Oranjecafé in Amsterdam. Uiteraard is voor jou de toegang gratis en is de eerste consumptie van ons! Én ontvang je voordeel bij onze zakenpartners (voor de lijst van deze ondernemingen, zie onze site). 

en nog veel meer...


Leden krijgen
20%
terug van
hun kaartje
Klik hier!

Foto's

Agenda

zondag 24 maart 2019

20:45 uur

Nederland - Duitsland
Amsterdam
Euro 2020 kwalificatie

donderdag 6 juni 2019

20:45 uur

Nederland - Engeland
Guimaraes
Nations League

zondag 9 juni 2019

00:00 uur

(Troost-) Finale -
Nations League
Bekijk meer evenementen »

Oranje historie

Rein Laan

Laatste nieuws

Informatie kaartverkoop Frankrijk – Nederland

Het Nederlands elftal speelt op donderdag 31 augustus om 20:45 uur in Saint-Denis (Stade de France) de belangrijke WK kwalificatiewedstrijd tegen Frankrijk.

Eén van de finales voor Oranje in de strijd om rechtstreekse kwalificatie voor het WK2018, in een ongetwijfeld kolkend stadion. De support van het Oranjelegioen is dus van groot belang!

 

De kaartverkoop start woensdag 14 juni om 10:00 uur. Alleen Oranje ClubCardhouders kunnen tot en met donderdag 29 juni bestellen in de KNVB online ticketshop.

 

Een ticket voor het uitvak kost €22,- (dit is inclusief € 2,- servicetoeslag). Elke Oranje ClubCardhouder kan online één ticket kopen. De wedstrijd verschijnt pas nadat als ClubCardhouder is ingelogd. Het is mogelijk één extra ticket aan te vragen voor een introducé. Stuur hiervoor uiterlijk 29 juni een e-mail naar kaartverkoop@knvb.nl. Kaarten worden bij voldoende beschikbaarheid op volgorde van binnenkomst toegewezen. 

 

Wil je met een groep naast elkaar zitten? Dan moet je de tickets in dezelfde transactie bestellen. Lees hier de instructie