Welkom

Welkom op de site van de Supportersclub Oranje.

Wij zijn dé Supportersclub van het Nederlands Elftal. De club is opgericht op 7 augustus 1995 en is dus al meer dan 20 jaar lang de club waar circa 30.000 echte Oranjefans zich thuis voelen. Samen zorgen wij voor het echte Oranjegevoel rond wedstrijden, in het stadion, op de Oranjepleinen, bij de Oranjeparades naar het stadion en in Het Oranjecafé. 

 

Voor de wedstrijden tegen Wit-Rusland (Rotterdam) en Duitsland (Amsterdam) zijn er uiteraard weer Oranjecafé's.

Klik hier voor de informatie! 

Lid zijn van de Supportersclub Oranje biedt een groot aantal unieke voordelen, zoals: 

  • Leden Supportersclub Oranje 20% korting op kaarten van Oranje

    Om de echte Oranjefans (onze leden) te belonen voor hun onvoorwaardelijke steun voor Oranje geven wij 20% van het kaartje terug. Koop zelf een kaartje bij de ticketshop van de KNVB, ga binnen twee weken na de wedstrijd naar deze website en krijg per seizoen bij maximaal drie thuiswedstrijden 20% van het geldbedrag terug.

  • Elk jaar de Supportersclub Oranje Card

    Hiermee laat je zien dat je onvoorwaardelijk achter Oranje staat! Én op vertoon van je persoonlijke Supportersclub Oranje Card ben je bij thuiswedstrijden welkom in Het Oranjecafé in Amsterdam. Uiteraard is voor jou de toegang gratis en is de eerste consumptie van ons! Én ontvang je voordeel bij onze zakenpartners (voor de lijst van deze ondernemingen, zie onze site). 

en nog veel meer...


Leden krijgen
20%
terug van
hun kaartje
Klik hier!

Foto's

Agenda

zondag 24 maart 2019

20:45 uur

Nederland - Duitsland
Amsterdam
Euro 2020 kwalificatie

donderdag 6 juni 2019

20:45 uur

Nederland - Engeland
Guimaraes
Nations League

zondag 9 juni 2019

00:00 uur

(Troost-) Finale -
Nations League
Bekijk meer evenementen »

Oranje historie

Rein Laan

Laatste nieuws

Steun "Help mij leven"

Iedereen die in Brazilië is geweest kent de straatkinderen daar. Zo ook de meer dan bekende Oranjesupporters Paul en Caroline. Daarom ondersteunen zij de stichting "Help mij leven".

 


Omdat inmiddels deel 11 van "Oranje Toen en Nu" is uitgekomen hebben wij met de uitgever afgesproken dat onze leden € 5,-- korting krijgen bij de aankoop van dit boek en er ook € 5,-- naar de stichting "Help mij leven" gaat.

Het boek wordt kosteloos naar je verzonden.


 

Het is een dubbeldikke versie (552 bladzijden), waarin naast het historische deel (1977, met veel aandacht voor Johan Cruijff, die in dat jaar zijn interlandloopbaan afsloot) de Oranje-jaren 2011, 2012, 2013, 2014, 2015 en 2016 in woord en veel beeld worden belicht.


Maak € 29,50 over op nummer NL19 INGB 0667 4393 15 van De Oranjewinkel en stuur een mailtje met je adres naar info@supportersclub-oranje.nl. Wij sturen dan het boek naar je toe en maken € 5,-- over naar de stichting "Help mij leven".