Welkom

Welkom op de site van de Supportersclub Oranje.

Wij zijn dé Supportersclub van het Nederlands Elftal. De club is opgericht op 7 augustus 1995 en is dus al meer dan 20 jaar lang de club waar circa 30.000 echte Oranjefans zich thuis voelen. Samen zorgen wij voor het echte Oranjegevoel rond wedstrijden, in het stadion, op de Oranjepleinen, bij de Oranjeparades naar het stadion en in Het Oranjecafé. 

 

Voor de wedstrijden tegen Wit-Rusland (Rotterdam) en Duitsland (Amsterdam) zijn er uiteraard weer Oranjecafé's.

Klik hier voor de informatie! 

Lid zijn van de Supportersclub Oranje biedt een groot aantal unieke voordelen, zoals: 

  • Leden Supportersclub Oranje 20% korting op kaarten van Oranje

    Om de echte Oranjefans (onze leden) te belonen voor hun onvoorwaardelijke steun voor Oranje geven wij 20% van het kaartje terug. Koop zelf een kaartje bij de ticketshop van de KNVB, ga binnen twee weken na de wedstrijd naar deze website en krijg per seizoen bij maximaal drie thuiswedstrijden 20% van het geldbedrag terug.

  • Elk jaar de Supportersclub Oranje Card

    Hiermee laat je zien dat je onvoorwaardelijk achter Oranje staat! Én op vertoon van je persoonlijke Supportersclub Oranje Card ben je bij thuiswedstrijden welkom in Het Oranjecafé in Amsterdam. Uiteraard is voor jou de toegang gratis en is de eerste consumptie van ons! Én ontvang je voordeel bij onze zakenpartners (voor de lijst van deze ondernemingen, zie onze site). 

en nog veel meer...


Leden krijgen
20%
terug van
hun kaartje
Klik hier!

Foto's

Agenda

zondag 24 maart 2019

20:45 uur

Nederland - Duitsland
Amsterdam
Euro 2020 kwalificatie

donderdag 6 juni 2019

20:45 uur

Nederland - Engeland
Guimaraes
Nations League

zondag 9 juni 2019

00:00 uur

(Troost-) Finale -
Nations League
Bekijk meer evenementen »

Oranje historie

Rein Laan

Laatste nieuws

Passepartout sfeervak Bulgarije @ Zweden

De locatie van het sfeervak in de Amsterdam ArenA is door verbouwingen in het stadion gedurende de huidige kwalificatieperiode gewijzigd. Stoelen die oorspronkelijk door passe-partouthouders voor aanvang van de WK-kwalificatie in dit vak zijn gekocht, zijn daardoor niet meer beschikbaar of de stoelnummers zijn gewijzigd.

Besloten is om alle Oranje ClubCardhouders, die voor de start van deze kwalificatieperiode een passe-partout in het sfeervak hebben gekocht, een nieuwe stoel te laten kiezen voor de aankomende thuiswedstrijden tegen Bulgarije en Zweden. Dit betreft de beste stoelen in het vak. De stoelen zijn vanaf woensdag 14 juni 10:00 uur te selecteren. Dit betreft een exclusieve verkoopperiode t/m vrijdag 23 juni. Pas daarna gaan de resterende stoelen in dit deel van het sfeervak in de vrije verkoop.

 

Je kunt je nieuwe stoel in het sfeervak vanaf woensdag 14 juni 10.00 uur selecteren. Alle passe-partouthouders in het sfeervak hebben inmiddels persoonlijk bericht met koopinstructie ontvangen.