Welkom

Welkom op de site van de Supportersclub Oranje.

Wij zijn dé Supportersclub van het Nederlands Elftal. De club is opgericht op 7 augustus 1995 en is dus al meer dan 20 jaar lang de club waar circa 30.000 echte Oranjefans zich thuis voelen. Samen zorgen wij voor het echte Oranjegevoel rond wedstrijden, in het stadion, op de Oranjepleinen, bij de Oranjeparades naar het stadion en in Het Oranjecafé. 

Lid zijn van de Supportersclub Oranje biedt een groot aantal unieke voordelen, zoals: 

  • Leden Supportersclub Oranje 20% korting op kaarten van Oranje

    Om de echte Oranjefans (onze leden) te belonen voor hun onvoorwaardelijke steun voor Oranje geven wij 20% van het kaartje terug. Koop zelf een kaartje bij de ticketshop van de KNVB, ga binnen twee weken na de wedstrijd naar deze website en krijg per seizoen bij maximaal drie thuiswedstrijden 20% van het geldbedrag terug.

  • Elk jaar de Supportersclub Oranje Card

    Hiermee laat je zien dat je onvoorwaardelijk achter Oranje staat! Én op vertoon van je persoonlijke Supportersclub Oranje Card ben je bij thuiswedstrijden welkom in Het Oranjecafé in Amsterdam. Uiteraard is voor jou de toegang gratis en is de eerste consumptie van ons! Én ontvang je voordeel bij onze zakenpartners (voor de lijst van deze ondernemingen, zie onze site). 

en nog veel meer...


Leden krijgen
20%
terug van
hun kaartje
Klik hier!

Foto's

Agenda

vrijdag 16 november 2018

20:45 uur

Nederland - Frankrijk
Rotterdam
UEFA Nations League

maandag 19 november 2018

20:45 uur

Duitsland - Nederland
Gelsenkirchen
UEFA Nations League
Bekijk meer evenementen »

Oranje historie

Rein Laan

Laatste nieuws

Kaartverkoop Bulgarije en Zweden

De exclusieve verkoopperiode voor de WK kwalificatiewedstrijden tegen Bulgarije en Zweden in Amsterdam is vandaag om 12:00 uur gestart. 

NEDERLAND - BULGARIJE

Zondag 3 september, 18.00 uur
Amsterdam ArenA

Tickets Tickets zijn verkrijgbaar vanaf 18 euro via de online ticketshop. Er is ook bij Nederland-Bulgarije een speciaal familievak. Kinderen tot en met 14 jaar ontvangen hier vijftig procent korting en betalen 14 euro. Oranje ClubCardhouders ontvangen tien procent korting. Korting op korting is niet mogelijk.

NEDERLAND - ZWEDEN

Dinsdag 10 oktober, 20.45 uur
Amsterdam ArenA

Tickets Tickets zijn verkrijgbaar vanaf 23 euro via de online ticketshop. Er is ook bij Nederland-Zweden een speciaal familievak. Kinderen tot en met 14 jaar ontvangen hier vijftig procent korting en betalen 16,50 euro. Oranje ClubCardhouders ontvangen tien procent korting. Korting op korting is niet mogelijk.