Welkom

Welkom op de site van de Supportersclub Oranje.

Wij zijn de enige officiële,door de KNVB erkende, Supportersclub van het Nederlands Elftal. De club is opgericht op 7 augustus 1995 en is dus al meer dan 20 jaar lang de club waar circa 50.000 echte Oranjefans zich thuis voelen. Samen zorgen wij voor het echte Oranjegevoel rond wedstrijden, in het stadion, op de Oranjepleinen, bij de Oranjeparades naar het stadion en in Het Oranjecafé. 

Kaartverkoop duels Oranje met Peru, Frankrijk, Duitsland 

Lid zijn van de Supportersclub Oranje biedt een groot aantal unieke voordelen, zoals:

• Voorrang bij de kaartverkoop. Als lid van ons krijgt u 10% korting op de kaarten bij thuiswedstrijden!
• De Supporters Clubcard Oranje waarmee u met voorrang kaarten voor Oranje kunt kopen
(ter waarde van € 17,50 per seizoen)
• Het digitale magazine Aanvalluh! met daarin alles over het Nederlands elftal en de wedstrijden. Na elke wedstrijd ontvangen onze leden digitaal een nummer van Aanvalluh!.
en nog veel meer...


Foto's

Aanmelden nieuwsbriefDe nieuwsbrief is exclusief voor leden. Klik hier om lid te worden.

Agenda

donderdag 31 mei 2018

20:45 uur

Slowakije - Nederland
Tranava
Vriendschappelijk

maandag 4 juni 2018

20:45 uur

Italië - Nederland
Torino
Vriendschappelijk

donderdag 6 september 2018

20:45 uur

Nederland - Peru
Amsterdam
Vriendschappelijk
Bekijk meer evenementen »

Oranje historie

Rein Laan

Laatste nieuws

Kaartverkoop Oefeninterlands mei/juni

Het Nederlands elftal speelt in mei en juni 3 oefenwedstrijden buiten Nederland. Op vrijdag 27 mei is Ierland de tegenstander in Dublin (aanvang 19.45u lokale tijd). Daarna gaat het elftal door richting Gdansk waar ze op woensdag 1 juni om 20.45u tegen Polen spelen. Als afsluiter is op zaterdag 4 juni de wedstrijd tegen Oostenrijk in Wenen. Aanvang daar is 20.30u.

De kaartverkoop is inmiddels gestart. Alleen Oranje ClubCardhouders kunnen tot en met dinsdag 26 april tickets bestellen via de KNVB online ticketshop.

 

De ticketprijzen voor het uitvak zijn als volgt:

Ierland – Nederland: € 42,-

Polen – Nederland: € 37,-

Oostenrijk – Nederland: € 30,-

Deze prijzen zijn inclusief € 2,- servicetoeslag.

 

Elke Oranje ClubCardhouder kan online 1 ticket kopen. Het is mogelijk 1 extra ticket aan te vragen voor introducé(s). Stuur hiervoor een mail naar kaartverkoop@knvb.nl. Kaarten worden bij voldoende beschikbaarheid op volgorde van binnenkomst toegewezen.

 

Ga je naar alle 3 de uitwedstrijden? Dan is het ook mogelijk om in de online ticketshop een passepartout te kopen. Deze kost € 72,-. De kaart voor de wedstrijd in Polen ontvang je dan gratis.

 

De tickets worden in de speelstad afgehaald. Uiterlijk één week voor de wedstrijd ontvang je bericht waar en wanneer.

 

Let op:

* Als je met een groep Oranje ClubCardhouders de wedstrijd wilt bezoeken en naast elkaar wilt zitten, bestel dan je tickets in dezelfde transactie.

* Om goede afspraken met de ambassade en lokale autoriteiten te kunnen maken, ontvangen we graag jouw reisinformatie. Verblijfsgegevens zijn optioneel In je ontvangstbevestiging van je gekochte tickets zit een link waar je deze gegevens kunt invullen. 
* Als je nog nooit tickets hebt besteld, kijk dan 
hier voor meer informatie over het bestelproces.

 Beste Oranje fan,

Bedankt voor de bestelling van ons unieke boek!
Zodra het verschijnt laten we het weten en sturen het boek naar je toe.

Met vriendelijke Oranje groet,
Bestuur Supportersclub Oranje

DIT PRACHTIGE BOEK TEGEN KOSTPRIJS

Beste Oranjesupporter, Al jaren bent u een trouwe aanhanger van het Nederlands elftal en lid van de Supportersclub Oranje, die zich met 45.000 leden de grootste ter wereld mag noemen. Als hommage aan dit legioen verschijnt op 9 juni 2016 het rijk geïllustreerde boek De Supportersclub - in het spoor van het Nederlands elftal.
In deze unieke uitgave wordt teruggeblikt op de laatste twintig zo succesvolle jaren van onze nationale elf. Meer dan 200 pagina’s dik, schitterend vormgegeven op kwaliteitspapier, waar de prachtige kleurenfoto’s van topfotograaf Leo Vogelzang werkelijk vanaf spatten. En waarin niet alleen alle WK- en EK-duels van het Nederlands elftal nog eens de revue passeren, maar in de allereerste plaats nu eindelijk eens dat fantastische Oranjelegioen de centrale plaats krijgt die het verdient.

Vóór supporters, dóór supporters Het is namelijk in de eerste plaats een boek vóór en dóór supporters. De fans ‘die erbij waren’ vertellen zelf de glorieuze verhalen over bijvoorbeeld de fantastische feesten op het strand van Marseille in 1998, de massale vreugde-uitbarsting op de Bundesplatz in Bern in 2008 en hoe het eraan toe ging op de intiemere party’s in Zuid-Afrika en Brazilië. En wat ze verder aan bizarre avonturen hebben beleefd in en rond de stadions.
Ook alle zes bondscoaches vanaf 1996, Guus Hiddink, Frank Rijkaard, Dick Advocaat, Marco van Basten, Bert van Marwijk en Louis van Gaal delen hun soms zeer persoonlijke herinneringen met u. Vedetten als Frank de Boer, Phillip Cocu, Edwin van der Sar, Wesley Sneijder, Arjen Robben en Robin van Persie gunnen u een blik in de kleedkamers. En vanaf de commentaarpositie vertellen onder anderen Tom Egbers, Frits Barend, Theo Reitsma en Frank Snoeks de mooiste verhalen.

Persoonlijk aandenken
Kortom, dit unieke boekwerk mág u niet missen. Als lid van de Supportersclub betaalt u bij voorintekening bovendien niet de winkelprijs van €24,95, maar de kostprijs van €19,95, (incl. verzendkosten).
De Supportersclub, in het spoor van het Nederlands elftal is voor leden van de Supportersclub Oranje bij voorintekening verkrijgbaar in een gelimiteerde en genummerde oplage. Aarzel dus niet en bestel dit prachtige boek nu via onze website!

Het Bestuur van De Supportersclub Oranje