Kaartverkoop

Leden Supportersclub Oranje altijd voorrang!Natuurlijk hebben leden van onze supportersclub met hun Supporters Clubcard Oranje voorrang op andere supporters.

Zodra wij (meer) informatie over een wedstrijd hebben kunt u dat hier vinden. 

Thuis-Interlands Nederlands elftal


Met je Oranje ClubCard krijg je altijd 10% korting op losse kaarten voor thuiswedstrijden van Oranje.

Per Oranje ClubCard kun je tot 9 kaarten met korting aanschaffen!

 

Klik hier om te bestellen.

 
Kaartverkoop Bulgarije en Zweden

 

De exclusieve verkoopperiode voor de WK kwalificatiewedstrijden tegen Bulgarije en Zweden in Amsterdam is gestart. Meer info vind je hier.

Sfeervak

Let op: wil je tickets voor het sfeervak kopen? Bereid je er dan op voor dat supporters in dit vak voor hun eigen stoel mogen staan. De trappen moeten te allen tijde vrij blijven. Ook  is er in dit vak geen vrije zitplaatskeuze. Elke supporter moet altijd de eigen, zelf gekozen, stoel opzoeken.

De locatie van het sfeervak in de Amsterdam ArenA is tijdens de lopende kwalificatieperiode gewijzigd. Stoelen die oorspronkelijk door passepartouthouders voor aanvang van de WK-kwalificatie in dit vak zijn gekocht, zijn daarom niet meer beschikbaar of gewijzigd. Passepartouthouders in het sfeervak ontvangen via e-mail een instructie om opnieuw een stoel te kiezen voor de wedstrijden tegen Bulgarije en Zweden. Tot die tijd zijn de beste stoelen in het sfeervak niet beschikbaar voor losse verkoop. 

 

 

·         Persoonlijke pagina Oranje ClubCard

 

Iedere Oranje ClubCardhouder heeft een persoonlijke pagina gekoppeld aan zijn of haar Oranje ClubCard, genaamd "Mijn Oranje ClubCard”. Op deze pagina kun je zien hoeveel bonus- en wedstrijdpunten je hebt verzameld. Na elke wedstrijd worden de punten bijgewerkt. Eventueel ontbrekende punten (bijvoorbeeld omdat je een keer een wedstrijd hebt bezocht zonder je ClubCard) kun je hier eenvoudig registreren. Hiervoor dien je uiteraard wel je wedstrijdtickets te bewaren. De gemiste punten worden, mits goedgekeurd, elke eerste maandag van de maand bijgewerkt.

 

Uit-Interlands Nederlands elftal

 

Wit-Rusland-Nederland


Het Nederlands elftal speelt zaterdag 7 oktober in Borisov de belangrijke WK-kwalificatiewedstrijd tegen Wit-Rusland. De aftrap in de Borisov Arena is om 20.45 uur Nederlandse tijd (21.45 uur in Wit-Rusland). Oranje heeft ook tijdens dit cruciale duel alle steun nodig van de supporters.

 

De kaartverkoop loopt van 14 augustus (9.00 uur) tot en met 27 augustus. Alleen Oranje ClubCardhouders kunnen tickets bestellen in de KNVB online ticketshop.

 

Tickets kosten 5 euro per stuk, inclusief 2 euro servicekosten. Het is mogelijk één extra ticket aan te vragen voor een introducé. Stuur hiervoor uiterlijk 27 augustus een e-mail naar kaartverkoop@knvb.nl. Er zijn meer dan voldoende tickets beschikbaar. Wil je met een groep naast elkaar zitten? Dan moet je de tickets in dezelfde transactie bestellen. Lees hier de instructie.

 

De wedstrijd wordt gespeeld in Borisov op 75 kilometer van de Wit-Russische hoofdstad Minsk. Het aantal hotelaccommodaties in deze stad is beperkt. De KNVB streeft ernaar vanuit Minsk vervoer aan te bieden en terug. De mogelijkheden worden onderzocht. Meer info volgt later.

 

Frankrijk – Nederland

Het Nederlands elftal speelt op donderdag 31 augustus om 20:45 uur in Saint-Denis (Stade de France) de belangrijke WK kwalificatiewedstrijd tegen Frankrijk. Eén van de finales voor Oranje in de strijd om rechtstreekse kwalificatie voor het WK2018, in een ongetwijfeld kolkend stadion. De support van het Oranjelegioen is dus van groot belang!

 

De kaartverkoop start woensdag 14 juni om 10:00 uur. Alleen Oranje ClubCardhouders kunnen tot en met donderdag 29 juni bestellen in de KNVB online ticketshop.

 

Een ticket voor het uitvak kost €22,- (dit is inclusief € 2,- servicetoeslag). Elke Oranje ClubCardhouder kan online één ticket kopen. De wedstrijd verschijnt pas nadat als ClubCardhouder is ingelogd. Het is mogelijk één extra ticket aan te vragen voor een introducé. Stuur hiervoor uiterlijk 29 juni een e-mail naar kaartverkoop@knvb.nl. Kaarten worden bij voldoende beschikbaarheid op volgorde van binnenkomst toegewezen. 

 

Wil je met een groep naast elkaar zitten? Dan moet je de tickets in dezelfde transactie bestellen. Lees hier de instructie 

 

Algemene informatie bij de kaartverkoop bij uit-interland:
 

Tickets dienen ter plaatse te worden afgehaald. Kopers worden via e-mail over afhaalprocedure, tijd en locatie geïnformeerd.

Het is mogelijk om binnen één transactie met meerdere clubcards meerdere tickets te bestellen. Alleen wanneer plaatsen in dezelfde prijscategorie binnen één transactie zijn besteld, zullen deze personen automatisch naast elkaar worden geplaatst. 

Personen die naast elkaar willen zitten en niet in dezelfde transactie tickets hebben besteld, kunnen dit kenbaar maken via kaartverkoop@knvb.nl. Ook hiervoor geldt dat dit alleen mogelijk is, wanneer plaatsen in dezelfde prijscategorie zijn besteld.

Verzoeken voor extra tickets door Oranje ClubCard houders kunnen worden gedaan via kaartverkoop@knvb.nl. Indien na einde verkoop nog tickets beschikbaar zijn, zullen deze verzoeken op volgorde van binnenkomst in behandeling worden genomen. 
 
Foto's

Aanmelden nieuwsbriefDe nieuwsbrief is exclusief voor leden. Klik hier om lid te worden.

Agenda

donderdag 31 augustus 2017

20:45 uur

Frankrijk - Nederland
St. Dennis
WK 2018 kwalificatie

zondag 3 september 2017

18:00 uur

Nederland - Bulgarije
Amsterdam
WK 2018 kwalificatie

zaterdag 7 oktober 2017

20:45 uur

Wit-Rusland - Nederland
Borisov
WK 2018 kwalificatie
Bekijk meer evenementen »

Oranje historie

Rein Laan

Laatste nieuws

kaartverkoop Wit-Rusland – Nederland

Het Nederlands elftal speelt zaterdag 7 oktober in Borisov de belangrijke WK-kwalificatiewedstrijd tegen Wit-Rusland. De aftrap in de Borisov Arena is om 20.45 uur Nederlandse tijd (21.45 uur in Wit-Rusland). Oranje heeft ook tijdens dit cruciale duel alle steun nodig van de supporters. → lees verder

Steun "Help mij leven"

Iedereen die in Brazilië is geweest kent de straatkinderen daar. Zo ook de meer dan bekende Oranjesupporters Paul en Caroline. Daarom ondersteunen zij de stichting "Help mij leven".

 


Omdat inmiddels deel 11 van "Oranje Toen en Nu" is uitgekomen hebben wij met de uitgever afgesproken dat onze leden € 5,-- korting krijgen bij de aankoop van dit boek en er ook € 5,-- naar de stichting "Help mij leven" gaat.

Het boek wordt kosteloos naar je verzonden.


→ lees verder

Passepartout sfeervak Bulgarije @ Zweden

De locatie van het sfeervak in de Amsterdam ArenA is door verbouwingen in het stadion gedurende de huidige kwalificatieperiode gewijzigd. Stoelen die oorspronkelijk door passe-partouthouders voor aanvang van de WK-kwalificatie in dit vak zijn gekocht, zijn daardoor niet meer beschikbaar of de stoelnummers zijn gewijzigd. → lees verder

Het oranjecafé in Rotterdam

Bij de aankomende thuiswedstrijden van Oranje in de Rotterdamse Kuip is het Supportersclub Oranjecafé weer in het oergezellige voetbalcafé De Gouden Leeuw in IJsselmonde, onder aan de Van Brienenoordbrug.
→ lees verder

Kaartverkoop Marokko - Nederland

Het Nederlands elftal speelt op woensdag 31 mei ter voorbereiding op de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Luxemburg (vrijdag 9 juni in de Kuip, 20.45 uur) een oefeninterland in en tegen Marokko.  → lees verder

Marokko-Nederland naar Agadir

De oefenwedstrijd van het Nederlands elftal tegen Marokko wordt op woensdag 31 mei in het Stade Adrar in Agadir gespeeld. Oorspronkelijk zou de ontmoeting in Stade Mohammed V plaatsvinden, maar het stadion in Casablanca - dat onlangs is gerenoveerd - is nog niet klaar voor een internationale wedstrijd. → lees verderBeste Oranje fan,

Bedankt voor de bestelling van ons unieke boek!
Zodra het verschijnt laten we het weten en sturen het boek naar je toe.

Met vriendelijke Oranje groet,
Bestuur Supportersclub Oranje

DIT PRACHTIGE BOEK TEGEN KOSTPRIJS

Beste Oranjesupporter, Al jaren bent u een trouwe aanhanger van het Nederlands elftal en lid van de Supportersclub Oranje, die zich met 45.000 leden de grootste ter wereld mag noemen. Als hommage aan dit legioen verschijnt op 9 juni 2016 het rijk geïllustreerde boek De Supportersclub - in het spoor van het Nederlands elftal.
In deze unieke uitgave wordt teruggeblikt op de laatste twintig zo succesvolle jaren van onze nationale elf. Meer dan 200 pagina’s dik, schitterend vormgegeven op kwaliteitspapier, waar de prachtige kleurenfoto’s van topfotograaf Leo Vogelzang werkelijk vanaf spatten. En waarin niet alleen alle WK- en EK-duels van het Nederlands elftal nog eens de revue passeren, maar in de allereerste plaats nu eindelijk eens dat fantastische Oranjelegioen de centrale plaats krijgt die het verdient.

Vóór supporters, dóór supporters Het is namelijk in de eerste plaats een boek vóór en dóór supporters. De fans ‘die erbij waren’ vertellen zelf de glorieuze verhalen over bijvoorbeeld de fantastische feesten op het strand van Marseille in 1998, de massale vreugde-uitbarsting op de Bundesplatz in Bern in 2008 en hoe het eraan toe ging op de intiemere party’s in Zuid-Afrika en Brazilië. En wat ze verder aan bizarre avonturen hebben beleefd in en rond de stadions.
Ook alle zes bondscoaches vanaf 1996, Guus Hiddink, Frank Rijkaard, Dick Advocaat, Marco van Basten, Bert van Marwijk en Louis van Gaal delen hun soms zeer persoonlijke herinneringen met u. Vedetten als Frank de Boer, Phillip Cocu, Edwin van der Sar, Wesley Sneijder, Arjen Robben en Robin van Persie gunnen u een blik in de kleedkamers. En vanaf de commentaarpositie vertellen onder anderen Tom Egbers, Frits Barend, Theo Reitsma en Frank Snoeks de mooiste verhalen.

Persoonlijk aandenken
Kortom, dit unieke boekwerk mág u niet missen. Als lid van de Supportersclub betaalt u bij voorintekening bovendien niet de winkelprijs van €24,95, maar de kostprijs van €19,95, (incl. verzendkosten).
De Supportersclub, in het spoor van het Nederlands elftal is voor leden van de Supportersclub Oranje bij voorintekening verkrijgbaar in een gelimiteerde en genummerde oplage. Aarzel dus niet en bestel dit prachtige boek nu via onze website!

Het Bestuur van De Supportersclub Oranje