Kaartverkoop

Leden Supportersclub Oranje altijd voorrang!Natuurlijk hebben leden van onze supportersclub met hun Supporters Clubcard Oranje voorrang op andere supporters.

Zodra wij (meer) informatie over een wedstrijd hebben kunt u dat hier vinden. 

Thuis-Interlands Nederlands elftal


Met je Oranje ClubCard krijg je altijd 10% korting op losse kaarten voor thuiswedstrijden van Oranje.

Per Oranje ClubCard kun je tot 9 kaarten met korting aanschaffen!

 

Klik hier om te bestellen.

 

 

Nederland-Italië

De exclusieve voorverkoop voor deze oefenwedstrijd liep van 28 oktober tot en met 3 november. In deze periode ontvingen ClubCardhouders 20% korting. Hierna geldt de standaard korting van 10%. Passepartouthouders ontvangen 25% korting. Koop je meer tickets dan je passepartout(s), dan zijn de kortingsrechten voor Oranje ClubCardhouders van toepassing.

 

De vrije verkoop startte vrijdag 4 november om 09.00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf € 23,- via onsoranje.nl/tickets. Voor het familievak zijn tickets vanaf €16,50 te bestellen (kids onder 15 jaar).

 

Sfeervak

Let op: wil je tickets voor het sfeervak kopen? Bereid je er dan op voor dat supporters in dit vak voor hun eigen stoel mogen staan. De trappen moeten te allen tijde vrij blijven. Ook  is er in dit vak geen vrije zitplaatskeuze. Elke supporter moet altijd de eigen, zelf gekozen, stoel opzoeken.

 

 

 

·         Persoonlijke pagina Oranje ClubCard

 

Iedere Oranje ClubCardhouder heeft een persoonlijke pagina gekoppeld aan zijn of haar Oranje ClubCard, genaamd "Mijn Oranje ClubCard”. Op deze pagina kun je zien hoeveel bonus- en wedstrijdpunten je hebt verzameld. Na elke wedstrijd worden de punten bijgewerkt. Eventueel ontbrekende punten (bijvoorbeeld omdat je een keer een wedstrijd hebt bezocht zonder je ClubCard) kun je hier eenvoudig registreren. Hiervoor dien je uiteraard wel je wedstrijdtickets te bewaren. De gemiste punten worden, mits goedgekeurd, elke eerste maandag van de maand bijgewerkt.

 

Uit-Interlands Nederlands elftal


Bulgarije – Nederland 

Het Nederlands elftal speelt de eerste wedstrijd van 2017 in en tegen Bulgarije. De aftrap is op zaterdag 25 maart om 20.45 in het nationale Vasil Levski Stadion in Sofia.

 

De kaartverkoop loopt van 30 januari tot en met 16 februari. De verkoop is exclusief voor Oranje ClubCardhouders. Zij kunnen online één ticket kopen via onsoranje.nl/tickets

 

Het is mogelijk één extra ticket aan te vragen voor een introducé. Stuur hiervoor uiterlijk 16 februari een e-mail naar kaartverkoop@knvb.nl. Kaarten worden bij voldoende beschikbaarheid op volgorde van binnenkomst toegewezen. 

 

Tickets kosten € 17,-, Dit is inclusief € 2,- servicetoeslag. Wil je met een groep naast elkaar zitten? Dan moet je de tickets in dezelfde transactie bestellen. Lees hier (http://www.onsoranje.nl/nieuws/artikel/20500/webshop-bestel-instructies) de instructie.

 

 

Algemene informatie bij de kaartverkoop bij uit-interland:
 

Tickets dienen ter plaatse te worden afgehaald. Kopers worden via e-mail over afhaalprocedure, tijd en locatie geïnformeerd.

Het is mogelijk om binnen één transactie met meerdere clubcards meerdere tickets te bestellen. Alleen wanneer plaatsen in dezelfde prijscategorie binnen één transactie zijn besteld, zullen deze personen automatisch naast elkaar worden geplaatst. 

Personen die naast elkaar willen zitten en niet in dezelfde transactie tickets hebben besteld, kunnen dit kenbaar maken via kaartverkoop@knvb.nl. Ook hiervoor geldt dat dit alleen mogelijk is, wanneer plaatsen in dezelfde prijscategorie zijn besteld.

Verzoeken voor extra tickets door Oranje ClubCard houders kunnen worden gedaan via kaartverkoop@knvb.nl. Indien na einde verkoop nog tickets beschikbaar zijn, zullen deze verzoeken op volgorde van binnenkomst in behandeling worden genomen. 
 
Foto's

Aanmelden nieuwsbriefDe nieuwsbrief is exclusief voor leden. Klik hier om lid te worden.

Agenda

zaterdag 25 maart 2017

20:45 uur

Bulgarije - Nederland
WK 2018 kwalificatie

dinsdag 28 maart 2017

20:45 uur

Nederland - Italië
Amsterdam
Vriendschappelijk

vrijdag 9 juni 2017

20:45 uur

Nederland - Luxemburg
Rotterdam
WK 2018 kwalificatie
Bekijk meer evenementen »

Enquete

Gaan we naar het WK in Rusland

Bekijk eerdere enquetes

Oranje historie

Rein Laan

Laatste nieuws

Kaartverkoop Bulgarije-Nederland

Het Nederlands elftal speelt de eerste wedstrijd van 2017 in en tegen Bulgarije. De aftrap is op zaterdag 25 maart om 20.45 in het nationale Vasil Levski Stadion in Sofia. → lees verder

Nederland-Italië

Nederland-Italië

De exclusieve voorverkoop voor deze wedstrijd op 28 maart 2017 in de Amsterdam ArenA loopt van 28 oktober t/m 3 november. 

→ lees verder

Duchy zoekt reporter

Aankomende zomer organiseert Nederland het UEFA Women’s Euro. Aan dit EK voetbal voor vrouwen, van 16 juli t/m 6 augustus 2017, doen maar liefst zestien landen mee waaronder dé OranjeLeeuwinnen. We zijn natuurlijk erg benieuwd welke landen het tegen elkaar gaan opnemen in de poules. Op dinsdag 8 november is dé loting die ons dat gaat vertellen. → lees verder

Het Oranjecafé bij de komende 4 wedstrijden

 
Bij de thuiswedstrijden tegen Griekenland (1 september in Eindhoven), Wit-Rusland (7 oktober in Rotterdam) en Frankrijk (10 oktober in Amsterdam) zijn er natuurlijk Oranjecafé's.

Maar ook in Zweden op 6 september is Het Oranjecafé aanwezig!
 
Het Oranjecafé start altijd om 16.00 uur.
In Nederland is Het Oranjecafé alleen toegankelijk voor onze leden en een introducee (€ 5,--) en krijgt iedereen van ons zijn eerste drankje.
→ lees verder

Oranje Passe Partout kwalificatie WK 2018

Ook dit keer kunnen Oranje ClubCardhouders weer een passe-partout kopen voor de vijf thuiswedstrijden. De verkoop start op donderdag 16 juni om 09.00 uur. Een week lang heb je exclusief de mogelijkheid om een passe-partout te kopen en de beste plekken te kiezen. 

→ lees verder

Kaartverkoop Oefeninterlands mei/juni

Het Nederlands elftal speelt in mei en juni 3 oefenwedstrijden buiten Nederland. Op vrijdag 27 mei is Ierland de tegenstander in Dublin (aanvang 19.45u lokale tijd). Daarna gaat het elftal door richting Gdansk waar ze op woensdag 1 juni om 20.45u tegen Polen spelen. Als afsluiter is op zaterdag 4 juni de wedstrijd tegen Oostenrijk in Wenen. Aanvang daar is 20.30u.

→ lees verderBeste Oranje fan,

Bedankt voor de bestelling van ons unieke boek!
Zodra het verschijnt laten we het weten en sturen het boek naar je toe.

Met vriendelijke Oranje groet,
Bestuur Supportersclub Oranje

DIT PRACHTIGE BOEK TEGEN KOSTPRIJS

Beste Oranjesupporter, Al jaren bent u een trouwe aanhanger van het Nederlands elftal en lid van de Supportersclub Oranje, die zich met 45.000 leden de grootste ter wereld mag noemen. Als hommage aan dit legioen verschijnt op 9 juni 2016 het rijk geïllustreerde boek De Supportersclub - in het spoor van het Nederlands elftal.
In deze unieke uitgave wordt teruggeblikt op de laatste twintig zo succesvolle jaren van onze nationale elf. Meer dan 200 pagina’s dik, schitterend vormgegeven op kwaliteitspapier, waar de prachtige kleurenfoto’s van topfotograaf Leo Vogelzang werkelijk vanaf spatten. En waarin niet alleen alle WK- en EK-duels van het Nederlands elftal nog eens de revue passeren, maar in de allereerste plaats nu eindelijk eens dat fantastische Oranjelegioen de centrale plaats krijgt die het verdient.

Vóór supporters, dóór supporters Het is namelijk in de eerste plaats een boek vóór en dóór supporters. De fans ‘die erbij waren’ vertellen zelf de glorieuze verhalen over bijvoorbeeld de fantastische feesten op het strand van Marseille in 1998, de massale vreugde-uitbarsting op de Bundesplatz in Bern in 2008 en hoe het eraan toe ging op de intiemere party’s in Zuid-Afrika en Brazilië. En wat ze verder aan bizarre avonturen hebben beleefd in en rond de stadions.
Ook alle zes bondscoaches vanaf 1996, Guus Hiddink, Frank Rijkaard, Dick Advocaat, Marco van Basten, Bert van Marwijk en Louis van Gaal delen hun soms zeer persoonlijke herinneringen met u. Vedetten als Frank de Boer, Phillip Cocu, Edwin van der Sar, Wesley Sneijder, Arjen Robben en Robin van Persie gunnen u een blik in de kleedkamers. En vanaf de commentaarpositie vertellen onder anderen Tom Egbers, Frits Barend, Theo Reitsma en Frank Snoeks de mooiste verhalen.

Persoonlijk aandenken
Kortom, dit unieke boekwerk mág u niet missen. Als lid van de Supportersclub betaalt u bij voorintekening bovendien niet de winkelprijs van €24,95, maar de kostprijs van €19,95, (incl. verzendkosten).
De Supportersclub, in het spoor van het Nederlands elftal is voor leden van de Supportersclub Oranje bij voorintekening verkrijgbaar in een gelimiteerde en genummerde oplage. Aarzel dus niet en bestel dit prachtige boek nu via onze website!

Het Bestuur van De Supportersclub Oranje