Kaartverkoop

Leden Supportersclub Oranje altijd voorrang!Natuurlijk hebben leden van onze supportersclub met hun Supporters Clubcard Oranje voorrang op andere supporters.

Zodra wij (meer) informatie over een wedstrijd hebben kunt u dat hier vinden. 

Thuis-Interlands Nederlands elftal

 

Kaartverkoop Nederland – Engeland

 

Het Nederland elftal speelt de eerste wedstrijd in 2018 tegen Engeland. Deze oefeninterland wordt gespeeld op vrijdag 23 maart in de Amsterdam ArenA. Aanvang is 20.45 uur.

De kaartverkoop voor Oranje ClubCardhouders (onze leden) start woensdag a.s. om 12.00. Vanaf vrijdag a.s. 12.00 uur start de vrije verkoop. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf € 18,- via onsoranje.nl/tickets.

Gedurende de hele verkoopperiode ontvangen ClubCardhouders (onze leden) 25% korting op een ticket. 

 

 


Met je Oranje ClubCard krijg je altijd 10% korting op losse kaarten voor thuiswedstrijden van Oranje.

Per Oranje ClubCard kun je tot 9 kaarten met korting aanschaffen!

 

Klik hier om te bestellen.

 

·         Persoonlijke pagina Oranje ClubCard

 

Iedere Oranje ClubCardhouder heeft een persoonlijke pagina gekoppeld aan zijn of haar Oranje ClubCard, genaamd "Mijn Oranje ClubCard”. Op deze pagina kun je zien hoeveel bonus- en wedstrijdpunten je hebt verzameld. Na elke wedstrijd worden de punten bijgewerkt. Eventueel ontbrekende punten (bijvoorbeeld omdat je een keer een wedstrijd hebt bezocht zonder je ClubCard) kun je hier eenvoudig registreren. Hiervoor dien je uiteraard wel je wedstrijdtickets te bewaren. De gemiste punten worden, mits goedgekeurd, elke eerste maandag van de maand bijgewerkt.

 

Uit-Interlands Nederlands elftal

 

Nederland-Portugal
 
Op maandag 26 maart speelt Oranje een oefeninterland tegen Portugal in Geneve, Zwitserland.
Kaarten te koop voor Oranje Club Cardhouders  (onze leden) via https://tickets.knvb.nl.
Kaartjes kosten € 45,-- per stuk. 

 

 

Algemene informatie bij de kaartverkoop bij uit-interland:
 

Tickets dienen ter plaatse te worden afgehaald. Kopers worden via e-mail over afhaalprocedure, tijd en locatie geïnformeerd.

Het is mogelijk om binnen één transactie met meerdere clubcards meerdere tickets te bestellen. Alleen wanneer plaatsen in dezelfde prijscategorie binnen één transactie zijn besteld, zullen deze personen automatisch naast elkaar worden geplaatst. 

Personen die naast elkaar willen zitten en niet in dezelfde transactie tickets hebben besteld, kunnen dit kenbaar maken via kaartverkoop@knvb.nl. Ook hiervoor geldt dat dit alleen mogelijk is, wanneer plaatsen in dezelfde prijscategorie zijn besteld.

Verzoeken voor extra tickets door Oranje ClubCard houders kunnen worden gedaan via kaartverkoop@knvb.nl. Indien na einde verkoop nog tickets beschikbaar zijn, zullen deze verzoeken op volgorde van binnenkomst in behandeling worden genomen. 
 
Foto's

Aanmelden nieuwsbriefDe nieuwsbrief is exclusief voor leden. Klik hier om lid te worden.

Agenda

vrijdag 23 maart 2018

20:45 uur

Nederland - Engeland
Amsterdam
Vriendschappelijk

maandag 26 maart 2018

20:45 uur

Portugal - Nederland
Geneve
Vriendschappelijk

donderdag 31 mei 2018

00:00 uur

Slowakije - Nederland
Tranava
Vriendschappelijk
Bekijk meer evenementen »

Oranje historie

Rein Laan

Laatste nieuws

kaartverkoop Wit-Rusland – Nederland

Het Nederlands elftal speelt zaterdag 7 oktober in Borisov de belangrijke WK-kwalificatiewedstrijd tegen Wit-Rusland. De aftrap in de Borisov Arena is om 20.45 uur Nederlandse tijd (21.45 uur in Wit-Rusland). Oranje heeft ook tijdens dit cruciale duel alle steun nodig van de supporters. → lees verder

Steun "Help mij leven"

Iedereen die in Brazilië is geweest kent de straatkinderen daar. Zo ook de meer dan bekende Oranjesupporters Paul en Caroline. Daarom ondersteunen zij de stichting "Help mij leven".

 


Omdat inmiddels deel 11 van "Oranje Toen en Nu" is uitgekomen hebben wij met de uitgever afgesproken dat onze leden € 5,-- korting krijgen bij de aankoop van dit boek en er ook € 5,-- naar de stichting "Help mij leven" gaat.

Het boek wordt kosteloos naar je verzonden.


→ lees verder

Passepartout sfeervak Bulgarije @ Zweden

De locatie van het sfeervak in de Amsterdam ArenA is door verbouwingen in het stadion gedurende de huidige kwalificatieperiode gewijzigd. Stoelen die oorspronkelijk door passe-partouthouders voor aanvang van de WK-kwalificatie in dit vak zijn gekocht, zijn daardoor niet meer beschikbaar of de stoelnummers zijn gewijzigd. → lees verderBeste Oranje fan,

Bedankt voor de bestelling van ons unieke boek!
Zodra het verschijnt laten we het weten en sturen het boek naar je toe.

Met vriendelijke Oranje groet,
Bestuur Supportersclub Oranje

DIT PRACHTIGE BOEK TEGEN KOSTPRIJS

Beste Oranjesupporter, Al jaren bent u een trouwe aanhanger van het Nederlands elftal en lid van de Supportersclub Oranje, die zich met 45.000 leden de grootste ter wereld mag noemen. Als hommage aan dit legioen verschijnt op 9 juni 2016 het rijk geïllustreerde boek De Supportersclub - in het spoor van het Nederlands elftal.
In deze unieke uitgave wordt teruggeblikt op de laatste twintig zo succesvolle jaren van onze nationale elf. Meer dan 200 pagina’s dik, schitterend vormgegeven op kwaliteitspapier, waar de prachtige kleurenfoto’s van topfotograaf Leo Vogelzang werkelijk vanaf spatten. En waarin niet alleen alle WK- en EK-duels van het Nederlands elftal nog eens de revue passeren, maar in de allereerste plaats nu eindelijk eens dat fantastische Oranjelegioen de centrale plaats krijgt die het verdient.

Vóór supporters, dóór supporters Het is namelijk in de eerste plaats een boek vóór en dóór supporters. De fans ‘die erbij waren’ vertellen zelf de glorieuze verhalen over bijvoorbeeld de fantastische feesten op het strand van Marseille in 1998, de massale vreugde-uitbarsting op de Bundesplatz in Bern in 2008 en hoe het eraan toe ging op de intiemere party’s in Zuid-Afrika en Brazilië. En wat ze verder aan bizarre avonturen hebben beleefd in en rond de stadions.
Ook alle zes bondscoaches vanaf 1996, Guus Hiddink, Frank Rijkaard, Dick Advocaat, Marco van Basten, Bert van Marwijk en Louis van Gaal delen hun soms zeer persoonlijke herinneringen met u. Vedetten als Frank de Boer, Phillip Cocu, Edwin van der Sar, Wesley Sneijder, Arjen Robben en Robin van Persie gunnen u een blik in de kleedkamers. En vanaf de commentaarpositie vertellen onder anderen Tom Egbers, Frits Barend, Theo Reitsma en Frank Snoeks de mooiste verhalen.

Persoonlijk aandenken
Kortom, dit unieke boekwerk mág u niet missen. Als lid van de Supportersclub betaalt u bij voorintekening bovendien niet de winkelprijs van €24,95, maar de kostprijs van €19,95, (incl. verzendkosten).
De Supportersclub, in het spoor van het Nederlands elftal is voor leden van de Supportersclub Oranje bij voorintekening verkrijgbaar in een gelimiteerde en genummerde oplage. Aarzel dus niet en bestel dit prachtige boek nu via onze website!

Het Bestuur van De Supportersclub Oranje