Kaartverkoop

Leden Supportersclub Oranje altijd de grootse korting!!Natuurlijk hebben leden van onze supportersclub met hun Oranje Card meer korting dan andere supporters.

Zodra wij (meer) informatie over een wedstrijd hebben kunt u dat hier vinden.

Klik hier om de kaarten bij de KNVB te kopen.

Kaartverkoop Duitsland


Het Nederlands elftal neemt het in de nieuw opgezette Nations League op tegen de grootmachten Duitsland en Frankrijk.

 

Familie- en sfeervak

Bij deze wedstrijden is er weer een familievak (kids tot en met 14 jaar ontvangen vijftig procent korting) en is één van de korte zijdes achter het doel op de eerste ring bestemd als sfeervak. In het sfeervak staan onze trommelaars en is staan toegestaan. Koop hier dus je kaartje als je samen met andere fans wilt zorgen voor extra aanmoedigen voor Oranje!

 

Wil je met een groep naast elkaar zitten of bestellen voor andere ClubCardhouders? Dan moet je de tickets in dezelfde transactie bestellen.
Leden krijgen
20%
terug van
hun kaartje
Klik hier!

Foto's

Agenda

zaterdag 13 oktober 2018

20:45 uur

Nederland - Duitsland
Amsterdam
UEFA Nations League

dinsdag 16 oktober 2018

20:45 uur

België - Nederland
Brussel
Vriendschappelijk

vrijdag 16 november 2018

20:45 uur

Nederland - Frankrijk
Rotterdam
UEFA Nations League
Bekijk meer evenementen »

Oranje historie

Rein Laan

Laatste nieuws

Het Oranjecafé bij Nederland-Peru


Donderdag, voor de wedstrijd Nederland-Peru, is er weer Het Oranjecafé in het Cinecafé, tussen bioscoop Pathé en AFAS Live.

Record-international Wesley Sneijder speelt donderdag zijn 134e en laatste interland voor het Nederlands Elftal. Ter gelegenheid van dit prachtige hoogtepunt is een uniek shirt ontworpen voor alle Oranje fans.
 
Dit shirt mag in je collectie niet ontbreken!

Elke bezoeker aan Het Oranjecafé krijgt dit shirt gratis!


→ lees verder

Kaartverkoop Peru, Frankrijk & Duitsland

Het Nederlands elftal neemt het in de nieuw opgezette Nations League in het najaar op tegen de grootmachten Duitsland en Frankrijk. In voorbereiding op deze duels ontmoet de ploeg van bondscoach Ronald Koeman Peru in de Johan Cruijff Arena. Wesley Sneijder neemt in deze oefenwedstrijd afscheid als international. Prachtige affiches en reden genoeg dus om hier bij aanwezig te zijn.

 

De verkoop voor deze wedstrijden start dinsdag 15 mei om 12.00 uur exclusief voor Oranje ClubCardhouders. Een week later, op dinsdag 22 mei om 12.00 uur, begint de vrije verkoop.

→ lees verder